Vasakul ettevõtte tegevjuht Maire Niit, paremal asutaja Maie Niit.

Otepää Lihatööstus Edgar OÜ on Eesti Lihatöötlejate Assotsiatsiooni (ELA) liige ja kasutab oma toodetel AUS KAUP märki, mis tähendab, et meie tooted on kondilihamassi vabad.

Otepää Lihatööstus Edgar OÜ sai Eesti Vabariigi Veterinaar- ja Toiduameti tunnustuse 16. oktoobril 2003.a.

Kõiki meie tooteid saab osta nii hulgi kui ka ühikukaupa lihatööstusest Vana-Otepääl. Otepää Lihatööstuse hõrgud saadused on müügil Tartumaa, Võrumaa, Valgamaa, Põlvamaa, Pärnumaa ja Tallinna kauplustes.

Otepää kesklinnas asub meie tütarettevõte Edgari külalistemaja, pood, trahter, kus pakume majutusvõimalust ja kohalikku, värsket lihatoodangut otse Otepää Lihatööstusest.

Otepää Lihatööstus Edgar OÜ alustas tootmist 7. aprillil 1992. aastal.

Firma asutaja Maie Niit on lühikese ajaga rajanud ajakohase väiketööstuse, mis annab täna tööd ligikaudu neljakümnele inimesele. Ühtlasi oleme praktikabaasiks Eesti Maaülikoolile ja Tartu Kutsehariduskeskusele.

Areneme pidevalt tarbijate soove ja turu nõudmisi arvestades. Meie ettevõte on just paraja suurusega, et toota paindlikult ja tagada toodete kõrge kvaliteet. Usume tasakaalustatud tervislikku toitumisse, mille oluliseks osaks on lihatoidud. Toorainena kasutame kvaliteetset Eestimaist liha. Meie tööstuses valmib päevas keskmiselt kaks tonni lihatooteid. Ettevõttes oleva tapamaja olemasolu annab võimaluse pakkuda kvaliteetseid jahutatud tükilihatooteid.

Otepää Lihatööstuse missioon on pakkuda tarbijale kodumaisest toorainest valmistatud kõrgkvaliteetset, maitsvat lihatoodangut toetades seeläbi kohalikku põllumajandust.

Otepää Lihatööstuse visioon on olla tarbija ostuotsuse langetamisel tema esimene eelistus kogu Eesti Vabariigis.

Kodumaisest toorainest maitsvad lihatooted

100% KODUMAINE

Jagame ideid ja inspiratsiooni

EDGARI BLOGI