Avasta Ehtsad Otepää toorvorstid – maitse, mis lööb Sind jalust!
Ehtsad Otepää toorvorstid on tõeline meistriteos, kus igas vorstis on tunda ainult parimaid maitseid. Nende koostisosadeks…
Vasakul ettevõtte tegevjuht Maire Niit, paremal asutaja Maie Niit.
Otepää Lihatööstus Edgar OÜ on Eesti Lihatöötlejate Assotsiatsiooni (ELA) liige ja kasutab oma toodetel AUS KAUP märki, mis tähendab, et meie tooted on kondilihamassi vabad.
Otepää Lihatööstus Edgar OÜ sai Eesti Vabariigi Veterinaar- ja Toiduameti tunnustuse 16. oktoobril 2003.a.
Kõiki meie tooteid saab osta nii hulgi kui ka ühikukaupa lihatööstusest Vana-Otepääl. Otepää Lihatööstuse hõrgud saadused on müügil Tartumaa, Võrumaa, Valgamaa, Põlvamaa, Pärnumaa ja Tallinna kauplustes.
Otepää kesklinnas asub meie tütarettevõte Edgari külalistemaja, pood, trahter, kus pakume majutusvõimalust ja kohalikku, värsket lihatoodangut otse Otepää Lihatööstusest.
Otepää Lihatööstus Edgar OÜ alustas tootmist 7. aprillil 1992. aastal.
Firma asutaja Maie Niit on lühikese ajaga rajanud ajakohase väiketööstuse, mis annab täna tööd ligikaudu neljakümnele inimesele. Ühtlasi oleme praktikabaasiks Eesti Maaülikoolile ja Tartu Kutsehariduskeskusele.
Areneme pidevalt tarbijate soove ja turu nõudmisi arvestades. Meie ettevõte on just paraja suurusega, et toota paindlikult ja tagada toodete kõrge kvaliteet. Usume tasakaalustatud tervislikku toitumisse, mille oluliseks osaks on lihatoidud. Toorainena kasutame kvaliteetset Eestimaist liha. Meie tööstuses valmib päevas keskmiselt kaks tonni lihatooteid. Ettevõttes oleva tapamaja olemasolu annab võimaluse pakkuda kvaliteetseid jahutatud tükilihatooteid.
Otepää Lihatööstuse missioon on pakkuda tarbijale kodumaisest toorainest valmistatud kõrgkvaliteetset, maitsvat lihatoodangut toetades seeläbi kohalikku põllumajandust.
Otepää Lihatööstuse visioon on olla tarbija ostuotsuse langetamisel tema esimene eelistus kogu Eesti Vabariigis.
Ehtsad Otepää toorvorstid on tõeline meistriteos, kus igas vorstis on tunda ainult parimaid maitseid. Nende koostisosadeks…
EY Aasta Ettevõtja galal pälvis elutööpreemia ettevõtja, Otepää Lihatööstus Edgar asutaja Maie Niit. Loe lähemalt: siit. Vaata…
Hernesupp suitsukoodiga: Ehtne Eesti Maitse Vastlapäev on peagi käes ning seega saame kelgutada, nautida vastlakuklit ning…
Sülditeo võlu seisneb selles, et seajalad ja -koodid podisevad koos maitsetaimedega potis tunde, luues esmapilgul mulje…
Tutvustame teile meie uusi lemmikuid, Põhjamaised ahjuvorste! Need maitsvad vorstid on mitte ainult suurepärase maitsega, vaid…
Täissuitsuvorsti võib nautida mitmel erineval viisil, mitte ainult võileival. Miks mitte proovida seda kasutada toidu valmistamiseks?…